Skip to the content

Krimpenerwaard College

The new building for the Krimpenerwaard College is a school with a heart atrium that connects the sections and provides summary, while the private place is the familiar learning environment provides for the group and security, safety and stability. The new school offers an inviting and stimulating learning environment with a variety of spaces to meet each other and learn together. The library is like finding and study space in the atrium, the heart of the school and provides space for different ways of learning. The atrium allows natural light penetrates deep into the heart of the school.

CLIENT
HEVO Den Bosch

LOCATION
Krimpen aan de Ijsel, The Netherlands

REALIZATION ROUTE
2015

TYPE OF BUILDING
School

FLOOR SPACE (M2)
11.700 m2

LIGHTING
M-Light International

ARCHITECT
DP6 Architects

ENGINEERING AGENCY
IV-Bouw

INSTALLING COMPANY
Van Wijngaarden Installaties

BIM/Revit
No