Skip to the content

Government Panningen

Government Panningen

This old government office was due for renewal. The building will have a new format with a new installation. The goverment has chosen for full LED lighting in special ceilings particular for the entrance areas with slatted ceiling. M-Light developed for this purpose a fixture that fits seamless into the structure of this particular ceiling, including a full controlled Dali-system. All together the user have an extreme nice intergrated light solution and can realise a maximum energy saving.

CLIENT
Government Panningen

LOCATION
Government house Peel & Maas - Panningen, The Netherlands

REALIZATION ROUTE
2015

TYPE OF BUILDING
Offices

FLOOR SPACE (M2)
7.000 m2

CERTIFICATION
BREEAM

LIGHTING
M-Light International

ARCHITECT
De Twee Snoeken Architects

ENGINEERING AGENCY
ABT Adviseurs

INSTALLING COMPANY
HOMIJ Installaties

BIM/Revit
Yes